Naše znamke

Vija Vaja Ven

VijaVajaVen je najnovejša linija oblačil in dodatkov za otroke. Kvaliteta izdelkov je v izboru materialov, obdelavi in dizajnu.

V igrivem svetu VijaVajaVen živijo vesele nogavičke in živahne barve. Take za pozimi in take za poleti. Za na smučanje in za v sandalce. Roza hlačne nogavice za mlade damice in tudi modre, za nadebudne male kapitane.

www.vijavajaven.si

Bjo:nn

Je klasična kolekcija nogavic, stopalk in dokolenk za odrasle. Odziva se na modne trende in sodobni način življenja. 

Nogavice so udobne, mehke in vzdržljive. Vzdrževanje izdelkov BJO:NN je enostavno. Na voljo so v enobarvni, vzorčni in pliš različici. Vzorci se sezonsko menjajo in prilagajajo poupraševanju.

Tesler

TESLER SPORTS WEAR kolekcija varuje Vaša stopala med aktivnostjo. Za športnike smo razvili tekaško, kolesarsko, spinning nogavico, tanko smučarsko ter tanko in ojačano nogometno dokolenko.

Napačno je mišljenje, da potenje stopal povzroča vonj. Niti ni za vonj kriva slaba higiena stopal, pač pa bakterije, ki se tam zaradi vlage razvijejo. TESLER nogavice zagotavljajo naravno protibakterijsko zaščito. Nogavica ohranja učinek tudi po številnih pranjih. Bombaž kože ne draži ter nudi stopalu popolno udobje. 

Pletilstvo Erika

Po 19. letih izkušenj in prilagajanja trgu imamo poleg standardne ponudbe razvitih veliko produktov po naročilu za ljudi s posebnimi željami in potrebami. Če iščete nogavice za vaš teater, plesno, navijaško skupino, športno društvo ali za zelo otekle noge, bomo ustregli vsaki želji.

Momara.si

Kupite nogavice na spletu- neposredno iz proizvodnje z visoko kvaliteto in za ugodno ceno. MOMARA vam lahko ponudi najboljše izdelke po najnižjih cenah, saj jih prodajamo neposredno in iz lastne, slovenske proizvodnje.

www.momara.si